• Varaždinska 42A, 42200 Novi Marof
  • Pratite nas:

Strojogradnja

Bez obzira na to kakve su vaše individualne želje u posebnoj konstrukciji strojeva, razvijamo i realiziramo profesionalna rješenja u skladu s vama. Samo dobra komunikacija osigurava optimalnu interakciju svih uključenih u proces projektiranja i proizvodnje. Zbog toga informacijska tehnologija igra sve važniju ulogu u stvaranju specifičnih proizvoda po mjeri kako bi se postigla optimalna učinkovitost i niski troškovi. Iskoristite naše znanje i stručnost, bez obzira na to je li riječ o optimizaciji ili novom razvoju.

Sakac Engineering Group nastao je iz inženjerskog ureda Sakac i okupio je svoje ključne kompetencije u klasičnom strojarstvu te godinama radio na visokospecijaliziranim proizvodnim rješenjima u područjima optimizacije postojećih i kompletiranja novih projekata. Počevši od komponenti za pogone za hladno valjanje, pogonske jedinice i fleksografske preše, preko konstrukcije sustava, stekli smo stručnost u vakuumskoj opremi. U referencama se mogu vidjeti projekti za VD vakuumske sustave, pretvarače i pokrove za toplinsku zaštitu.

 

Trebate pomoć? Mi planiramo vaša postrojenja.

Ostale usluge

Industrija

Inženjering postavljanja, čelične konstrukcije, cjevovod za industrijska postrojenja i elektrane.

3D skeniranje

Brzo, točno i precizno, bez pogreške, povećanje učinkovitosti i isplativosti, manji troškovi u planiranju i modeliranju.

Savjetovanje

Upravljanje projektima i savjetovanje na temelju dugogodišnjeg iskustva u industriji.

Kontaktirajte nas

Odgovorite: 9 + 1 =

Varaždinska 42A, 422000 Novi Marof

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

 

© 2019 / INTERPROJEKT d.o.o. / Izjava o sigurnosti i privatnosti

Web dizajn by: Burza ideja d.o.o.